Esta's

Kinderen van 7 t/m 11 jaar worden bij onze vereniging Esta's genoemd. De Esta's zijn op zaterdagmiddag in touw, waarbij ze zich bezig houden met uitdagende activiteiten welke worden georganiseerd door de ervaren leiding. Uitdaging, maar natuurlijk ook gezelligheid staan hierbij centraal.

De Esta's spelen hun Scoutingspel in de jungle met Mowgli en Shanti. Naast Mowgli en Shanti leren ze in de jungle tal van andere junglefiguren kennen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er herkenbare figuren te ontdekken. Elke groep kan op zijn eigen manier de activiteiten in het thema invullen, waarbij de verhalen beschreven in het boek Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli als leidraad dienen. Ze spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken of zijn creatief bezig.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gewoon een keer meedoen! Dat kan door langs te komen of door een e-mail te sturen naar esta@scoutinggraaffloris.nl

Voor meer info van Scouting Nederland kun je terecht op https://www.scouting.nl/welpen